Menu


Portfolio

Fermisoft laat graag zien welke producten hij heeft gerealiseerd. Op deze pagina vind u verschillende producten die in opdracht zijn uitgevoerd en producten die vanuit fermisoft worden aangeboden. Per product vindt u een korte beschrijving.

Oomen Fotografie

Michel Oomen, freelance fotograaf met een eigen fotostudio. Houd zich vooral bezig met het fotograferen van mensen, op allerlei verschillende manieren. Fotograferen op locatie, in Nederland en Begië, behoort ook tot de mogelijkheden.

Fermisoft heeft voor Michel Oomen een website gebouwd om zijn klanten online te verwelkomen. Fermisoft verzorgt tevens de webhosting voor Michel Oomen. Om een kijkje te nemen op de website gaat u naar oomenfotografie.nl.

KCTennisshop

KC Tennisshop: een shop voor 100% gespecialiseerd in tennis! De KC Tennisshop komt voort uit de internetwinkel www.kctennis.nl, opgericht in 2001 door Cees Doomernik. Naast deze digitale winkel is er nu dus ook een fysieke KC Tennisshop. Deze kun je bezoeken aan de Julianastraat 33 in Berghem. Zowel de internetwinkel als de shop staan voor optimale service, vakkundigheid, lage prijzen, goede service en betrouwbaarheid.

Fermisoft heeft voor KCTennisshop een website gebouwd om zijn klanten online te verwelkomen. Fermisoft verzorgt tevens de webhosting van KCTennisshop. Om een kijkje te nemen op de website gaat u naar kctennisshop.nl.

AVCHDCoder

Om (gedownloade) films te converteren zodat deze af te spelen zijn op een Blu-ray speler is in veel gevallen een video conversieprogramma benodigd. Dit programma is in staat verschillende soorten bronmateriaal te converteren naar AVCHD en onderscheid zich van andere programma’s door:
•    Relatief eenvoudig in gebruik
•    Hoge kwaliteit
•    Uitgebreide mogelijkheden
•    Compleetheid van het softwarepakket

Dit programma is geschreven door mijzelf en is reeds enkele jaren in omloop. AVCHDCoder wordt gratis aangeboden door Fermisoft. Meer informatie vind u op tools.twanwintjes.nl (Engels).

Jurysysteem Nederlandse Danssport Organisatie

De Nederlandse Danssport Organisatie (NDO) is een landelijk opererende dansbond die zich inzet voor een verantwoorde beoefening en bevordering van de garde- en showdanssport.

De Nederlandse Danssport Organisatie (NDO) wil haar leden mogelijkheden bieden zowel nationaal als internationaal deel te nemen aan wedstrijden op elk gewenst niveau (toernooien en festivals), zodat zij plezier kunnen beleven aan de garde en showdanssport.

Fermisoft heeft voor de NDO een Jurysysteem gebouwd waarmee juryleden punten kunnen geven tijdens een toernooi. Hier kunnen onder andere rapporten van worden afgedrukt. Een compleet jurysysteem waarin alle behoeften worden voorzien bestaande uit een administratiesoftware, jurysoftware en beamersoftware. Meer informatie over de NDO vindt u op www.ndo-danssport.nl.

Dartinghermie

Voor de darter "Hermie van Orsouw" heeft Fermisoft een website gebouwd waarop de darter zijn dartpersonage "The Dutch Terminator" kwijt kan. Fermisoft verzorgt tevens de hosting van zijn website. Om de website van Hermie te bekijken gaat u naar www.dartinghermie.com
News

jul 27, 2011
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: twanwintjes
Alle websites die fermisoft host voor zijn klanten zijn sinds kort te bezoeken via een IPv6 internetverbinding. Fermisoft is dus klaar voor de toekomst!
apr 20, 2011
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: twanwintjes
De ontwikkeling van AVCHDCoder is weer hervat!

Links